keskiviikko 7. lokakuuta 2015

400 000 lukijaa rikkoutui tänään!

Taas on aika juhlia! 
Tänään meni 400 000 lukijan raja rikki. Kiitos teille lukijoilleni, kun lukijoita blogissa jatkuvasti käy, kannustaa se myös minua päivittämään blogia säännöllisesti. Toivottavasti olet löytänyt toteutuksistani itsellesi käyttökelpoisia ideoita.


Tänään osallistuin vapaaehtoisena vesona Interacting - toiminnallista draamaa-koulutukseen. Kolmen tunnin koulutuksessa teimme paljon harjoituksia ja leikimme. Koulutus oli suunnattu pääasiassa kielten opettajille ja pidettiin englanniksi, mutta ihan yhtälailla harjoitukset sopivat mille tahansa oppitunnille. 

Harjoittelin koulutuksessa muistiinpanojen tekemistä iPadilla, joten jaan teille muistiinpanoni koulutuksesta. Alla muutamia harjoituksia, jotka soveltuvat hyvin alakouluun esim. äidinkielen, yltin tai historian tunneille leikittäviksi.


Mukavaa loppuviikkoa ja syysloman odotusta!
Itse ainakin koen syysloman ensi viikolla tulevan juuri sopivaan paikkaan :)

3 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Onnea upeista lukijamääristä! Itse ainakin olen saanut paljon vinkkejä blogistasi. Kiitos, että jaksat jakaa ideoitasi ja rentouttavaa lomaa! Tarpeeseen tulee täälläkin ;-)

Anonyymi kirjoitti...

Onnea, kiitos että jaksat jakaa! =) Millä ohjelmalla teet muuten tuo tehtävänannot blogikirjoituksiisi, esimerkiksi se kirjoitustehtävä Aarresaaresta tai liikenne- tehtävänanto? =) KiitoS!

Anniina-ope kirjoitti...

Löysin elokuussa PowerPointin ihmeellisen maailman :D
Minua on ärsyttänyt jo pitkään Wordin kömpelyys, kun haluaisit tekstiä ja kuvia limittäin ja päällekkäin.
Nykyään teen kaikki oppilaille laatimani monisteet ym. PowerPointilla ja tallennan pdf:nä.