maanantai 1. tammikuuta 2018

Uusi vuosi ja uusi miljoona!

Syksyllä katselin blogini lukutilastoja ja otin tavoitteeksi saavuttaa miljoona kävijää blogissani vuoden loppuun mennessä. Joululomalle lähtiessä lähes 10 000 uupui vielä ja ajattelin jo, ettei tavoite tule toteutumaan loma-aikana... Mutta kuinkas kävikään? 31.12.2017 aamulla blogiani luettiin miljoonannen kerran! Wau! Se on melkoinen luku!Aloitin blogin pitämisen opettajan urani alussa, ensimmäiset vuodet se toimi omina muistiinpanoinani, mutta viisi vuotta sitten blogin lukijat lisääntyivät räjähdysmäisesti ja sen jälkeen lukijoita on ollut n. 200 000 per vuosi. Ja tänään meni miljoona rikki. Aika huimaa!Uusi vuosi ja uudet kujeet edessä! Blogin päivittämistä aion jatkaa. Se, että lukijoita blogissa riittää, kannustaa päivittämään blogia säännöllisesti.Kiitos kaikille blogini lukijoille ja iloista uutta vuotta 2018!


2 kommenttia:

Hääräämön Laura kirjoitti...

Miljoonaonnittelut! Blogisi on aivan mahtava. Kiitos kun jaat korkeatasoista materiaalia muiden opettajien iloksi. Iloista ja idearikasta alkanutta vuotta!

Anonyymi kirjoitti...

Hei Anniina,
Mahtavaa! Vaikka opetan tällä hetkellä eskareita, olen saanut blogistasi mahtavia ideoita. Avaruusaiheesta kaikki lähti, kun etsin jotain. Ja toki olen suositellut sinua muillekin.
Hyvää uutta lukukautta!
Elina